Reportage om Nordkust Bygg AB i Norran

Fredag 7 februari skrev Norran ett reportage om Nordkust Bygg AB's arbete med byggnation av förskola på Mobacken. I reportaget berättar Peder Lundberg, VD på Nordkust Bygg AB, att dotterbolaget Lövångerstugor AB har gjort färdiga delar i spikhallen på Solbacken. Detta har skyndat på arbetet ännu mer. Förskolan kommer att ha totalt sex avdelningar, med tre på vardera våning. Läs hela reportaget på Norran.se.

Nordkust Bygg AB är ett etablerat bolag som utför bygg och entreprenad i Norrland och längs Norrlandskusten ända ner till Mälardalen. Vårt huvudkontor finns på Solbacken i Skellefteå. Vi är redo att bygga för ditt företag och för dig som privatperson. Vi bygger allt från industrihus, affärslokaler och bostäder till att utföra renoveringar, tak- och fönsterbyten. Varmt välkommen att kontakta oss!


Servicegatan 9 
931 76 Skellefteå
Tel: 0910-121 22

Följ oss på Facebook
Besök vårt dotterföretag Lövångerstugor

Povel

Nordkust Bygg AB uppfyller de diplomeringskrav som ställs på företaget enligt Povel. Povel följer de kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökrav som anges i ISO 9001, ISO 14001 och AFS 2001:1.

Byggföretagen

Tillsammans driver vi ett flertal frågor för en attraktiv, sund och säker bransch samt för ett hållbart samhällsbyggande i världsklass.