Produktion i vår spikhall

Nordkust Bygg AB utför just nu ett nybygge av en verkstad. Produktionen av väggar sker i vår spikhall. Därefter sker lastning inför transport till kund. Med väggar på plats hos kund färdigställs hela bygget.

Nordkust Bygg AB bygger industrihus och lagerlokaler i stål, betong och träkonstruktioner. Tack vare våra samarbetspartner kan vi erbjuda allt från små lokaler till hallar i stora dimensioner. Vi är den kompletta partnern och leverantören när det gäller nyprojektering av industrilokaler och industrihus.

Välkommen att kontakta oss för mer information genom att ringa 0910-121 22 eller via mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Du kan kontakta oss via kontaktformulär på vår hemsida genom att klicka här!


Servicegatan 9 
931 76 Skellefteå
Tel: 0910-121 22

Följ oss på Facebook
Besök vårt dotterföretag Lövångerstugor

Povel

Nordkust Bygg AB uppfyller de diplomeringskrav som ställs på företaget enligt Povel. Povel följer de kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökrav som anges i ISO 9001, ISO 14001 och AFS 2001:1.

Byggföretagen

Tillsammans driver vi ett flertal frågor för en attraktiv, sund och säker bransch samt för ett hållbart samhällsbyggande i världsklass.