Tack vare samarbete med Lövångerstugor AB erbjuder vi monteringsfärdiga stugor, familjehus, flerbostadshus, studentbostäder, hotell och höghus.

Blockelement och blocktillverkning färdigställs i inomhusmiljö för att korta byggtider på plats och därmed minimera negativ yttre påverkan. Vi är redo att bygga för dig året runt.

Vi finns som resurs, när t ex den egna produktionskapaciteten inte räcker till. Med utgångspunkt från kundens ritningar ser vi till att komponenter till tak, väggar och/eller golv levereras enligt överenskommelse. 

Färdigställningsgraden varierar beroende på dina önskemål. Vi kan även leverera komponenter med färdigmålat ytskikt. I princip kan vi leverera i hela Sverige, men vanligtvis sträcker sig vårt marknadsområde från Norrland ner till Mälardalen.

På bilden sker lastning av väggar inför transport vidare till slutkund.

Läs mer om Lövångerstugor här!Nordkust Bygg AB utför just nu ett nybygge av en verkstad. Produktionen av väggar sker i vår spikhall. Därefter sker lastning inför transport till kund. Med väggar på plats hos kund färdigställs hela bygget.

Nordkust Bygg AB bygger industrihus och lagerlokaler i stål, betong och träkonstruktioner. Tack vare våra samarbetspartner kan vi erbjuda allt från små lokaler till hallar i stora dimensioner. Vi är den kompletta partnern och leverantören när det gäller nyprojektering av industrilokaler och industrihus.

Välkommen att kontakta oss för mer information genom att ringa 0910-121 22 eller via mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Du kan kontakta oss via kontaktformulär på vår hemsida genom att klicka här!


Arbetet med byggnation av förskola på Mobacken i Skellefteå fortskrider. 

Vi på Nordkust Bygg bygger allt från industrihus, affärslokaler och bostäder till att utföra servicejobb för privatpersoner. Våra uppdragsgivare är företag, offentlig sektor, föreningar och privatpersoner.

Välkommen att kontakta oss vid frågor: 0910-121 22 alternativt This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Vi stortrivs i vår nybyggda fastighet på Solbacken i Skellefteå. 

Nyans Design fick i uppdrag att ta fram ett interiörkoncept. Resultatet blev interiörer och färgsättning inspirerad av skog och natur vilket ger ett lugn och en skön känsla. 

Se bilder från vårt huvudkontor på Nyans Designs hemsida här!


KONTAKTA OSS

NORDKUST BYGG AB

Servicegatan 9
931 76 Skellefteå
Tel: 0910-121 22

SVERIGES BYGGINDUSTRIER

Vi är stolt medlem av Sveriges Byggindustrier.

Tillsammans driver vi ett flertal frågor för en attraktiv, sund och säker bransch samt för ett hållbart samhällsbyggande i världsklass.