Vi stortrivs i vår nybyggda fastighet på Solbacken i Skellefteå. 

Nyans Design fick i uppdrag att ta fram ett interiörkoncept. Resultatet blev interiörer och färgsättning inspirerad av skog och natur vilket ger ett lugn och en skön känsla. 

Se bilder från vårt huvudkontor på Nyans Designs hemsida här!Vi på Nordkust Bygg AB startar i höst upp några riktigt stora byggprojekt i Skellefteå. I och med detta kommer vi att behöva förstärka vårt team med tolv hantverkare; snickare, murare, betongarbetare och plattsättare. Vem jobbar du bra tillsammans med? Vem vill du bygga Skellefteås framtid med?

Så för dig som vill vara med och skapa framtiden med oss i våra fantastiska nybyggda lokaler på Solbacken, skicka in din ansökan redan idag, dock senast fredag 7/6-19 till vår VD Peder Lundberg, 076-797 59 02, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Vi håller på med en ombyggnation av Regnbågens vård- och omsorgsboende på Kv. Anderstorpsgården 3 och 4. Uppdragsgivare är Fastighetsbolaget Heimstaden.


KONTAKTA OSS

NORDKUST BYGG AB

Servicegatan 9
931 76 Skellefteå
Tel: 0910-121 22

SVERIGES BYGGINDUSTRIER

Vi är stolt medlem av Sveriges Byggindustrier.

Tillsammans driver vi ett flertal frågor för en attraktiv, sund och säker bransch samt för ett hållbart samhällsbyggande i världsklass.