Serviceuppdrag för privatpersoner & företag

Våra hantverkare är engagerade, ansvarstagande, serviceinriktade och yrkeskunniga. Dessutom har de mycket god vana att arbeta i hem och miljöer där annan verksamhet pågår samtidigt. Vi erbjuder byggservice av löpande karaktär, t. ex. underhålls- och reparationsarbeten. Vi anpassar våra serviceavtal efter varje kunds unika förutsättningar och behov.

Serviceuppdrag för företag och föreningar

Nordkust Bygg AB utför både stora och små serviceuppdrag åt företag. Vi utför kontinuerligt olika projekt åt föreningar. Det är allt från nybyggnationer av exempelvis förråd till fönster-, dörr- och takbyten i befintliga lokaler.

Serviceuppdrag för privatpersoner

För dig som privatperson utför vi ombyggnad, tillbyggnad och renovering i både stora och små dimensioner. Vi utför även löpande fönsterbyten, fasadrenovering, altanbyggen, takbyten, mm.

Servicegatan 9 
931 76 Skellefteå
Tel: 0910-121 22

Följ oss på Facebook
Besök vårt dotterföretag Lövångerstugor

Povel

Nordkust Bygg AB uppfyller de diplomeringskrav som ställs på företaget enligt Povel. Povel följer de kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökrav som anges i ISO 9001, ISO 14001 och AFS 2001:1.

Byggföretagen

Tillsammans driver vi ett flertal frågor för en attraktiv, sund och säker bransch samt för ett hållbart samhällsbyggande i världsklass.