Monteringsfärdiga trähus och modulhus

Att bygga hus är ett stort och spännande steg. Förmodligen den största investeringen du gör i livet, med Nordkust Bygg kan du känna dig säker på att du får en kunnig och pålitlig leverantör som engagerat hjälper dig hela vägen. Du får alla möjligheter att själv vara med och forma ditt monteringsfärdiga hus

Monteringsfärdigt trähus

Tack vare ett samarbete kan vi nu erbjuda monteringsfärdiga stugor, familjehus, flerbostadshus, studentbostäder, hotell och höghus.

Blockelement och blocktillverkning färdigställs i inomhusmiljö för att korta byggtider på plats och därmed minimera negativ yttre påverkan. Vi är redo att bygga för dig året runt.

Modulbyggen

Via samarbetspartners kan vi skräddarsy moderna miljöeffektiva projekt och lösningar för modulbyggen. Tack vare färdigställning av moduler i inomhusmiljö kortas byggtiden på plats och negativ yttre påverkan minimeras.

Exempel på modulbyggen är studentlägenheter, studentrum, flerbostadshus, lägenheter, hotell, etc.

Servicegatan 9 
931 76 Skellefteå
Tel: 0910-121 22

Följ oss på Facebook
Besök vårt dotterföretag Lövångerstugor

Povel

Nordkust Bygg AB uppfyller de diplomeringskrav som ställs på företaget enligt Povel. Povel följer de kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökrav som anges i ISO 9001, ISO 14001 och AFS 2001:1.

Byggföretagen

Tillsammans driver vi ett flertal frågor för en attraktiv, sund och säker bransch samt för ett hållbart samhällsbyggande i världsklass.